Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da başladı

Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda başladı.İskenderun Spor Salonu’ndaki törende konuşan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Temsilcisi Ercan...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da başladı

Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda başladı.

İskenderun Spor Salonu’ndaki törende konuşan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Temsilcisi Ercan Yeldan, müsabakalara katılan takımları takdim ederek, tüm takımlara başarılar diledi.

18-20 Aralık tarihleri arasında İskenderun’da gerçekleştirilece Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu grup müsabakalarına, ev sahibi İskenderun Teknik Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Çağ Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin bulunduğu 4 takım katıldı.

Gruptaki ilk maçta İskenderun Teknik Üniversitesi, Çağ Üniversitesi’ni 3-2 yendi. Günün ikinci maçı ise Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında oynanacak.

Lig usulü oynanan maçlar sonunda grubu ilk sırada tamamlayan takım şampiyon olarak birinci lige çıkacak.

İskenderun’daki grup maçlarına katılması gereken Toros Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin ise maçların sınav anlarına denk gelmesi ve ödenek çıkartılamaması nedenlerinden dolayı maçlara katılamadıkları, bu nedenle gruptan çıkartıldıkları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.