Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye şampiyonlarından Bozbey’e ziyaret

Türkiye Beyzbol Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Bursalı sporcular sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le paylaştı.Bursa Alternatif Spor Kulübü, Ankara’nın Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye şampiyonlarından Bozbey’e ziyaret

Türkiye Beyzbol Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Bursalı sporcular sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le paylaştı.

Bursa Alternatif Spor Kulübü, Ankara’nın Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda düzenlenen Türkiye Beyzbol Şampiyonası’na 10-12 ve 13-16 yaş kategorilerinde katılarak Türkiye şampiyonluğu ve ikincilik elde etti. Turnuvada 10-12 yaş kategorisinde müsabakaya katılan Bursa Alternatif Spor Kulübü sporcuları, Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü’nü yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 13-16 yaş grubunda dört takım arasında çekişmeli geçen müsabakalarda Ankara Site Zafer Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu olurken, Bursa Alternatif Spor Kulübü de ikincilik elde etti. Şampiyonanın ardından Bursa’ya gelen takım sporcuları Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Bozbey, Nilüfer’in spor, kültür, sanat alanında yaptığı yatırım ve çalışmalarla Bursa’da örnek olduğuna dikkat çekerek, “Çocuklarımızı spora, sanat, bilime yönlendirmek için her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.