Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye şampiyonası Çatalca’da başladı

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışı İstanbul Çatalca’da başladı. Rüzgarlı havaya rağmen sporcular rampaları büyük ustalıkla atladı.Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye şampiyonası Çatalca’da başladı
Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışı İstanbul Çatalca’da başladı. Rüzgarlı havaya rağmen sporcular rampaları büyük ustalıkla atladı.

Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın beşinci ayağı uzun bir aradan sonra Çatalca’da start aldı. 15. Erguvan Festivali ile birlikte yapılan şampiyonanın antrenman ve sıralama antrenmanları Spor Toto Motokros Parkuru'nda yapıldı. 5. Ayak yarışının sıralamalarına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden sporcu katıldı.

Çatalca Nakkaş mahallesinde yarın yapılacak olan Türkiye Şampiyonası, MX1, MX2, MX2 Junior, MX3, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında koşulacak.

Dünya ve Avrupa standartlarına uygun yapılan Spor Toto Motokros Parkuru'nda yüksekliği 6 metreyi bulan atlayışların gerçekleşeceği yarışa çok sayıda izleyicinin gelmesi bekleniyor. Toprak parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahne olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.