Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı sona erdi

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon oldu. Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı sona erdi
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon oldu.

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlendi. Antalya’ya bilardo heyecanı yaşatan turnuva, 128 erkek, 16 kadın ve 22 genç bilardocunun mücadele ettiği, antrenör ve idareci sayısıyla birlikte toplam 200 kişilik önemli boyutta bir organizasyona dönüştü.
Bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı organizasyon unvanını alan Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı’nda, Kilikya Palace Otel’in katkılarıyla sporculara 10.000 dolar ödül verildi.

Turnuvada erkekler kategorisinde Onur Yıldırım birinci olurken, kadınlar 8 top yarışmasında Sinem Kökten, 9 top yarışmasında ise Eylül Kibaroğlu birinci oldu. Gençler 8 top kategorisinde Samet Değirmenci ipi göğüslerken, 9 top kategorisinde ise birinciliği Samet Gökduman elde etti.
Federasyon Başkanı Ercan da yarıştı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın da bir ilki gerçekleştirerek turnuvaya kayıt yaptırıp sporcu olarak mücadele etmesi, yeni federasyon yönetiminin Pool Bilardo’ya verdiği önemi gösterdi. Ersan Ercan, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, federasyon yönetimi olarak pool bilardoya büyük önem verdiklerini vurgulayarak, turnuvanın daha sonraki etapların NTV Spor tarafından canlı yayınlanacağını söyledi.

Türkiye Pool Bilardo 8 top Şampiyonası 1. Etabı’nda madalya tablosu ise şu şekilde oldu:
Erkekler:
1. Onur Yıldırım, 2. Murat Teker, 3. Mehmet Bakıcı ve Ferdi Özdemir

Kadınlar 8 Top:
1. Sinem Kökten, 2. Eylül Kibaroğlu, 3. Aygen Berk ve İrem Öç

Kadınlar 9 Top:
1. Eylül Kibaroğlu, 2. Sinem Kökten, 3. İrem Öç ve Gizem Bahur

Gençler 8 Top:
1. Samet Değirmenci, 2. İbrahim Vatansever, 3. Arda Baykara ve Evren Kaya

Gençler 9 Top:
1. Samet Gökduman, 2. Yusuf Vardar, 3. Samet Değirmenci ve İbrahim Vatansever.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.