Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Bergama’da yapılacak

UNESCO’nun 999’uncu Dünya Mirası Bergama, Kasım ayında Türkiye Oryantiring Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.Bergama Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Kasım ayında Bergama’da yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UNESCO’nun 999’uncu Dünya Mirası Bergama, Kasım ayında Türkiye Oryantiring Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.
Bergama Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Kasım ayında Bergama’da yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe Yarışları için işbirliği protokolü imzaladı.
Bergama Belediyesi başkanlık makamında yapılan protokol imza törenine Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Koray Dever, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam ve Bergama Belediyespor Oryantiring Takımı Antrenörü Burçin Güven katıldı.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, şampiyonanın Bergama’da yapılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Yarışlar uzman haritacılar tarafından belirlenecek parkurda gerçekleşecek. 2 bin 500 üzerinde sporcu katılacak" dedi.
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise kentte yapılan sportif çalışmaları anlattı. Başkan Gönenç, "Çocuklarımız bizim önceliğimiz. Eğitimde, sanatta olduğu gibi sporda da elimizden geldiğince geleceklerine yön vermeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da görmeye başladık. Daha geçtiğimiz hafta badminton takımımızdan 2 çocuğumuz Türkiye Şampiyonu oldu. Tekvandoda Türkiye dereceleri aldık. Oryantiring takımımız da geçtiğimiz yıl birçok başarıya dahil olmuştu. Ben bu işlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımıza da gösterdikleri çaba ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İmza töreninde konuşan Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper de şampiyonanın Bergama’da yapılmasından dolayı memnun olduklarını ve Bergama Ticaret Odası olarak destek olacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.