Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Motokros Şampiyonası Fethiye’de Başlıyor

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 1. ayak yarışı öncesi Fethiye’de yapılan teknik kontrol ve sıralama turları nefesleri kesti.Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile Fethiye Ormanspor Kulübü iş birliğiyle, Esenköy Akdeniz Off-Road Park’ta...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 1. ayak yarışı öncesi Fethiye’de yapılan teknik kontrol ve sıralama turları nefesleri kesti.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile Fethiye Ormanspor Kulübü iş birliğiyle, Esenköy Akdeniz Off-Road Park’ta gerçekleştirilecek yarış öncesinde sporcuların kullanacakları motosikletler teknik kontrolden geçirilip, yarış için sıralama turları atıldı.
Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 1. ayağında MX, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85 cc, 65 cc, 50 cc ve veteran sınıflarında yarışan motokrosçular, 14 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan bin 350 metre uzunluğundaki parkurda mücadele verdi.
TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, yaptığı açıklamada; parkur hazırlıklarını tamamladıklarını ve yarış öncesi teknik kontrollerin yapıldığını söyledi. Sezonun ilk yarışının Fethiye’de olması ve parkurun Avrupa standartlarında olmasının önemli olduğunu belirten Özdemir, "Bugün mücadele gösterecek 83 sporcumuz var. Yarışçılarımız bin 650 metrelik dünyanın önde gelen parkurlarında birinde mücadele edecek. Sıralama turlarında herhangi bir kaza yaşanmadı. Girişlerin ücretsiz olduğu şampiyonanın startının yarın verilecek. Tüm spor severleri şampiyonayı izlemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.