Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası Çeşme’de Yapılacak

Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi ve satranç antrenörü Mehmet Sarısaç, Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın Çeşme ilçesinde yapılacağını açıkladı.Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi ve satranç antrenörü...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi ve satranç antrenörü Mehmet Sarısaç, Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın Çeşme ilçesinde yapılacağını açıkladı.
Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi ve satranç antrenörü Mehmet Sarısaç, Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın turizm kenti Çeşme ilçesinde yapılacağını kaydederek, müsabakaların 6-12 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu. Çeşme’de satranca olan ilginin artmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sarısaç, "Çeşme’yi satrancın merkezi haline getirme çalışmaları yapıyorum. Büyük uğraşlar sonucunda Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nı Çeşme’de yapılmasını kabul ettirdik. Çeşme’de ilk defa yapılacak olan bu şampiyona, 6-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çeşme’de böyle bir Türkiye Şampiyonası’nın yapılacak olması, Çeşme’ye de, Çeşmeli satranç severlere de çok olumlu katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.