Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Ligin 12. Haftasında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Yalova Vip Gençlik’i 98-48 Yenen İstanbul Temsilcisinde Başantrenör Erdal Yeğin Açıklamalarda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda lider olan Basketbolu Geliştirenler Derneği (B.G.D.) Spor Kulübü gözünü şampiyonluğa dikti.
Ligin 12. haftasında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Yalova VİP Gençlik’i 98-48 yenen İstanbul temsilcisinde başantrenör Erdal Yeğin açıklamalarda bulundu.
Play-off’larda kendilerini güçlü rakiplerin beklediğini belirten Erdal Yeğin, “Amacımız zaten 1. lige çıkmak ve bunun için kadromuzu oluşturmuştuk. Bu kadronun yapısına bakıldığında hedefimiz 1. lige şampiyon olarak çıkmak. Bunu da namağlup bir şekilde taçlandırmak istiyoruz. Play-off’larda bizi zorlayacak takımlar olacak. Yakındoğu Üniversitesi de bizim gibi ciddi bir ekip. Güney grubundan olan Mersin’den bir takım gelebilir. O grubun 5. olan bir takım gelebilir. Onun haricindeki gelecek takımlar bizden bir averaj daha düşük gibi kalacaklar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.