Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Hokey Federasyonu 4. Olağan Mali ve Genel Kurulu

Türkiye Hokey Federasyonu’nun 4. Olağan Mali ve Genel Kurulu’nda başkan seçilen Sadık Karakan, “Uluslararası alanda vereceğimiz mücadeleler ve elde edeceğimiz başarılarla ufkumuzu hep en üstte tutacağız” dedi.Türkiye Hokey Federasyonu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Hokey Federasyonu’nun 4. Olağan Mali ve Genel Kurulu’nda başkan seçilen Sadık Karakan, “Uluslararası alanda vereceğimiz mücadeleler ve elde edeceğimiz başarılarla ufkumuzu hep en üstte tutacağız” dedi.
Türkiye Hokey Federasyonu’nun 4. Olağan Mali ve Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Sadık Karakan göreve getirildi. Ankara’da yapılan Genel Kurula 164 delege katıldı. Başkan Adayı Sadık Karakan yaptığı konuşmada, "Daha önceki dönemlerde elde ettiğimiz başarılarla kendimizi ispat ettik. Uluslararası alanda vereceğimiz mücadeleler ve elde edeceğimiz başarılarla ufkumuzu hep en üstte tutacağız. Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Makamlar ulaşılmaz değildir. Başkanlık koltuğu hepimizin. Bu yönetimde hepimiz olacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.