Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nda Hayri Gürhan Ozanoğlu yine başkan

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 4. Olağan ve Mali Genel Kurulu’nda yapılan başkanlık seçimlerinde Hayri Gürhan Ozanoğlu 100 delegenin oyunu alarak tekrardan başkan seçildi.Ankara’da yapılan genel kurulda, mevcut başkan Hayri Gürhan Ozanoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nda Hayri Gürhan Ozanoğlu yine başkan
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 4. Olağan ve Mali Genel Kurulu’nda yapılan başkanlık seçimlerinde Hayri Gürhan Ozanoğlu 100 delegenin oyunu alarak tekrardan başkan seçildi.
Ankara’da yapılan genel kurulda, mevcut başkan Hayri Gürhan Ozanoğlu ile Taner Bozkuş başkanlık için yarıştı. 153 delegesi bulanan federasyonun, 144 delegesi genel kurulda oy kullandı. Oyların tamamının geçerli olduğu seçimde Taner Bozkuş 44 oyda kalırken, Hayri Gürhan Ozanoğlu 100 oy alarak tekrardan 4 yıllığına başkan seçildi.
Yeniden başkan seçilen Ozanoğlu’nun yönetiminde, Remzi Kaya, Şeh Abdurrahman Çelik, Turan Demirbağ, Suphi Tugay Ertunç, Nuh Acar, Nazan Karagözoğlu, Ayhan Yıldız, Ümit Kalko, Suat Aksu, Üzeyir Işık, Erkan Yazan, Hayati Gürer, Ömer Kireççi ve Ömür Tolga Kılıçaslan yer aldı.
Seçim sonu delegelere yaptığı konuşmada Ozanoğlu, uzun ve yorucu bir seçim maratonu yaşadıklarını belirterek, “Bu maratonda sağduyu kazandı, Türkiye kazandı, sizler kazandınız. Karşımızda çok kalabalık bir koalisyon gücü vardı. Eski başkanlar, aramızdan bir şekilde gitmek zorunda kalanlar, önce yanımızda gözüküp daha sonra hain kadimlerini üzerimize salanlar oldu. Dedik ki; ’Edep, edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir’ ve sizler için sabrettik. Bu camianın kalitesini düşürmemek için bütün kadroma ’Sakın bataklığın içine girmeyin. Batmışlar bizi çekmek istiyorlar siz girmeyin’ Kimse girmedi çok şükür” dedi.
Ozanoğlu: “Aramıza hainleri almayacağız”
"Sadece Türkiye Halk Oyunları Federasyonluğu Başkanlığına aday oldum. Başkan olayım da ne olursa olsun demedim" diyen Ozanoğlu şunları kaydetti:
"46 yıldır hizmet ettiğim bu camiaya başkan olabilmek için aday oldum. Sizlerde benim yüzümü kara çıkarmadınız. Yapacak çok işimiz var bugünden sonra. Bütün kadrolarımızla vaat ettiğimiz şeyleri hep birlikte yapacağız. Kırmadan, dökmeden el birliğiyle yapacağız. Ama aramıza hainleri almayacağız. El birliğiyle bunları defedeceğiz. Bu camia tertemiz kalacak. Hiçbirini aramıza almayacağız. Bunu herkes böyle bilsin. Sizlerle birlikte bu camiayı çok yukarıya taşıyacağız. Bir olduk, birlik olduk, başardık, başaracağız. Aramızda olması gerekenler kalacak olmaması gerekenleri defedeceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.