Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Türkiye Final Four'da temsil edilmeyi hak ediyor"

Basketbol efsanesi Dusan Ivkovic, "Spor Pazarı Basketbol" programına konuk oldu. Fenerbahçe Ülker taraftarına övgüler yağdıran Ivkovic, Türkiye'nin artık Final Four'da temsil edilmeyi hak ettiğini söyledi.Basketbol efsanesi Sırp antrenör...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basketbol efsanesi Dusan Ivkovic, "Spor Pazarı Basketbol" programına konuk oldu. Fenerbahçe Ülker taraftarına övgüler yağdıran Ivkovic, Türkiye'nin artık Final Four'da temsil edilmeyi hak ettiğini söyledi.

Basketbol efsanesi Sırp antrenör Dusan Ivkovic, "Türkiye Final Four'da temsil edilmeyi hak ediyor." dedi.

Fenerbahçe Ülker-Barcelona maçını yerinde izleyen Sırp antrenör, sarı-lacivertli taraftara övgüler yağdırdı. Ivkovic, "Fenerbahçe Ülker-Barcelona maçını Ülker Sports Arena'da izledim. Çok harika bir atmosfer vardı. Taraftarlar harikaydı. Taraftarlar arasında futbol, basketbol olarak farklı görüşler vardır. Salonda futboldan çok farklı bir basketbol atmosferi vardı. O gün salonda basketbol taraftarı vardı. Aynı gün futbol maçı olmasına rağmen basketbol taraftarı oraya geldi ve salonu doldurdu. Fenerbahçe'nin böyle bir taraftara sahip olması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Dusan Ivkovic ayrıca, Fenerbahçe Ülker'in eskiden Anadolu Efes'in sahip olduğu ateşli ve sabırlı bir taraftara da sahip olduğunu belirtti.

Türk takımlarının THY Euroleague'deki Final Four şansını değerlendiren Sırp antrenör, "En son Efes Euroleague'de Final Four oynadı. Efes'ten sonra bir başka Türk takımı da Final Four'da oynamayı hak ediyor. Türkiye bunu kesinlikle hak ediyor. Tabi ki Final Four'u kazanmak kolay değil ama Türkiye final four temsil edilmeyi hakediyor." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.