Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nin 26. haftasında Eskişehir Basket, evinde ağırladığı Bandırma Kırmızı takımına 75-79 mağlup oldu.Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya başlamadan önce, Ankara’daki patlamada hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nin 26. haftasında Eskişehir Basket, evinde ağırladığı Bandırma Kırmızı takımına 75-79 mağlup oldu.
Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya başlamadan önce, Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Maça iyi başlayan Eskişehir Basket, Bandırma Kırmızı’nın dışarıdan sayılarına engel olamayınca mücadelenin ilk periyodunu 21-29 geride tamamladı. İkinci periyoda hızlı başlayan Eskişehir Basket, aradaki farkı kapatsa da savunmada etkili olamayınca devreyi 45-43 geride tamamladı. Üçüncü periyoda sayılarla başlayan ve savunmada da hata yapmayan Eskişehir Basket, öne geçerek bu çeyreği 62-61 önde tamamladı. Son çeyrekte taraftar desteğini de arkasına almasına rağmen Eskişehir temsilcisi, hücumlardan eli boş döndü ve karşılaşmadan 75-79’luk skorla mağlup ayrıldı. Bu skorla Eskişehir Basket takımı üst üste 4’üncü maçından da mağlup ayrılırken, Bandırma Kırmızı ise 5 maç sonra sahadan galip ayrıldı.
Maçın en skorer ismi 29 sayıyla Eskişehir Basket’ten Goldwire olurken, Bandırma Kırmızı adına en çok skoru 17 sayıyla Greene üretti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.