Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası Alanya’da Yapılacak

Alanya Surf Team’in de destekleriyle 3. Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası Alanya’da yapılacak.Keykubat Plajı’nda gerçekleşecek şampiyonaya 50 Türk sporcunun katılımı beklenirken, şampiyona ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Basın...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya Surf Team’in de destekleriyle 3. Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası Alanya’da yapılacak.
Keykubat Plajı’nda gerçekleşecek şampiyonaya 50 Türk sporcunun katılımı beklenirken, şampiyona ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Alanya Surf Team’in kurucularından Mehmet Ali Soy, şampiyonada başarılı olan sporculardan milli takımın oluşturulacağını söyledi. Türkiye’de dalga sörfü federasyonunun olmaması nedeniyle Türk Amerikan Spor Kulübü ve Alanya Surf Team’in organize ettiği şampiyonaya 50 sporcunun katılımını beklediklerini belirten Mehmet Ali Soy, "Şampiyonada başarılı olan sporcular ile oluşturulacak milli takım, uluslararası Sörf Federasyonu’nun Güney Amerika’da düzenleyeceği Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek" dedi.
22 Nisan’da denizde oluşacak dalga yüksekliğine göre yarışmanın başlayacağını kaydeden Soy, erkeklerde uzun ve kısa tahta, kadınlarda ise kısa tahta kategorilerinde yarışların yapılacağını dile getiren. Alanya’nın sörf sporunda yer almasını sağlamak için çabaladıklarını ifade eden Soy, bunun sonucunu da almaya başladıklarını belirterek, "Alanya’nın güzel bir sörf merkezi olduğunu göstermeye çalıştık. Bundan sonra uluslararası sporcuların da katılacağı güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.