Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Boks Grup Şampiyonası Adana’da başladı

Türkiye Boks Grup Şampiyonası Adana’da başladı. Müsabakaları Adana Valisi Mustafa Büyük de izledi. Vali Büyük, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda başlayan ve 27 ilden 200 sporcunun katıldığı müsabakaları izleyerek çok keyif aldığını...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Boks Grup Şampiyonası Adana’da başladı
Türkiye Boks Grup Şampiyonası Adana’da başladı. Müsabakaları Adana Valisi Mustafa Büyük de izledi. Vali Büyük, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda başlayan ve 27 ilden 200 sporcunun katıldığı müsabakaları izleyerek çok keyif aldığını belirtti. 22 Kasım günü Almanya’da Dünya Boks Şampiyonası’na katılacak olan Buğra ve Alptuğ Öner kardeşlerle sohbet eden Vali Büyük, sporculara başarılar diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda 5 gün sürecek müsabakalara 18-40 yaş grubu sporcuların katıldığını ve karşılaşmaların 10 sıklette 3’er dakikalık 3 raunt üzerinden gerçekleştiğini söyledi. Grup müsabakalarının 3 merkezde yapıldığını hatırlatan Hadi, dereceye giren sporcuların 22-27 Aralık tarihleri arasında Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacağını sözlerine ekledi.

Türkiye Boks Grup Şampiyonası’nın ilk gününde rakiplerini yenmeyi başaran sporcuların isimleri ve illeri şöyle:

Nevzat Orhan Kesen (Hatay), Murat Özdem ( Karabük ), Rıdvan Güven (Nevşehir), Hakan Köse (Kastamonu), Burhan Alışkan (İstanbul), Gençkan Yağmur (Ankara), Ufuk Yalçın (Çankırı), Abdulmecit Kılıç ( İstanbul), Bekir Tutay (Kayseri), Bahadır Mutlu (Samsun), Alican Çalışkan (Karabük), Haşmet Kara (Kırıkkale), İskender Can Varlık (Ordu), İhsan Erdoğan (Ankara), Şahin Yağmur (İstanbul), Muhammed Bulut (Kocaeli), Salman Karimi (Mersin).
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.