Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu hain saldırıyı kınadı

Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu, ülkemizde 15 Temmuz Cuma günü başlayan ve 16 Temmuz Cumartesi günü ilk ışıklarına kadar süren hain kalkışmayı kınadı.Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu, ülkemizde 15 Temmuz Cuma günü başlayan ve 16 Temmuz Cumartesi günü ilk ışıklarına kadar süren hain kalkışmayı kınadı.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
"Türkiye, uzun yıllardan beri özlem duyduğu siyasi ve ekonomik istikrar ortamında yönetilirken; 15 Temmuz 2016 günü millet iradesinden rahatsız olan iç ve dış düşmanlarca Ülkemizde demokrasiyi kesintiye uğratmak için şanlı tarihimize kara bir leke olarak geçecek darbe girişimine maruz kalmıştır. Bu kara günde, milli irademizin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin, milletimizin kendilerine emanet ettiği uçaklarla bombalanması; meydanlarda, yollarda ve köprülerde milletimize ait silah ve tankların vahşice halkımıza yöneltilmesi ihaneti yaşanmıştır.
Bu hain ve alçakça saldırı; Allah’ın inayeti, milletimizin feraset ve basireti, Cumhurbaşkanı’mızın ve Hükümetimizin dirayeti ile çok şükür ki atlatılmış; halkımız Dünya demokrasi tarihine övünçle yazılacak bir cesaret ve azimle kendini bu alçaklara siper etmiş, canı pahasına darbeyi önlemiş, demokrasimize sahip çıkmış ve milli iradenin gücünü Dünyaya göstermiştir.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, bu hain teşebbüs ve saldırıyı nefretle kınıyoruz; devletimize ve milletimize sahip çıkan tüm güvenlik kuvvetlerimize şükranlarımızı sunar; bu uğurda canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
İnanıyoruz ki, atlatılan bu badireden sonra milli irademiz ve ülkemizin birlik ve beraberlik şuuru daha da güçlenmiş ve milletçe geleceğe umut ve güvenle bakışımız daha da pekişmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.