Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu’nun üçüncü maçını da firesiz geçerek ilk devreyi 3-0 skorla avantajlı tamamladı.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı ile Nilüfer...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Türkiye Bayanlar Voleybol Federasyonu Klasman Grubu’nun üçüncü maçını da firesiz geçerek ilk devreyi 3-0 skorla avantajlı tamamladı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı ile Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynadığı maç heyecanlı anlara sahne oldu. Karşılaşmanın ilk dakikasında Nilüfer Belediyespor 3-0 öne geçmesine rağmen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü skoru 6-6’ya getirse de Herrera ve Meryem’in orta bölgeye bıraktıkları plase ile ilk teknik molaya Nilüfer Belediyespor 8-6 önde girdi. Teknik molanın ardından hücum üstünlüğünü eline alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Birgül ve Gözde ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-12 önde girmeyi başarırken Joychina ve Jelena ile kullanılan servislerden sayılar kazanınca farkın kapanmasına izin vermeyerek 25-21 ile ilk setin galibi oldu. (1-0)
İkinci set yine Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile başlasa da yeşil-beyazlılar Birgül ile hem servislerden hem de kenarlardan sayılar bulunca üstünlüğü ele geçirdi ve teknik molalara 8-6 ve 16-12 önde girdiği ikinci seti de 25-16 bitirmeyi başardı ve setlerde farkı 2’ye çıkarmayı bildi. (2-0) Üçüncü sette yine Birgül takımına kazandırdığı sayılarla maça damgasını vurdu. İlk iki sete oranla daha çekişmeli geçen maçın üçüncü setinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Gözde’li bloğunu geçmekte zorlanan Nilüfer Belediyespor, Aylin ve Frauke’nin etkili manşetlerini aynı güzellikte tamamlayan Birgül takımın rahatlamasını sağlarken çekişmeli geçen son seti de 26-24 geçmeyi başardı ve 3-0 ile İzmir’deki Bursa derbisinin galibi olurken,Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde Jelena ve İpek zaman zaman hata yapan arkadaşlarını motive ederek galibiyetin mimarı oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.