Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Atletizm Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı

İpek Özgüden Özen, yeniden Türkiye Atletizm Vakfı Başkanı oldu. Haldun Domaç Başkan Yardımcısı, Murat Ağca Sayman Üye, Neşe Gündoğan Genel Sekreter olarak görev alırken; Bora Gönenç, Salih Münir Yaraş, İlhan Ağırbaş, Ayşegül...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Atletizm Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı

İpek Özgüden Özen, yeniden Türkiye Atletizm Vakfı Başkanı oldu. Haldun Domaç Başkan Yardımcısı, Murat Ağca Sayman Üye, Neşe Gündoğan Genel Sekreter olarak görev alırken; Bora Gönenç, Salih Münir Yaraş, İlhan Ağırbaş, Ayşegül Baklacı, İzzet Türkkal ve Şükrü Çaprazlı Yönetim Kurulu Üyesi oldular.

Ülkemizde atletizm kültürünü geliştirmek, atletizme hizmet veren sporcu, antrenör, hakem, idareci, kulüp, dernek ve federasyonun, burslar-ödüller, projeler ve araştırmalar ile malzeme/sosyal yardım ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak, atletizme katkı sağlayacak organizasyon, eğitim ve etkinlikleri gerçekleştirmek üzere 1986 yılında kurulan Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın Olağan Genel Kurulu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Aydın Doğan Salonu’nda gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanlığı’nı Şefik Sivrikaya’nın üstlendiği Genel Kurul’da İpek Özgüden Özen yeniden Türkiye Atletizm Vakfı’nın Başkanlığı’na seçilirken yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

"Haldun Domaç Başkan Yardımcısı, Murat Ağca Sayman Üye, Neşe Gündoğan Genel Sekreter olarak görev alırken, Bora Gönenç, Salih Münir Yaraş, İlhan Ağırbaş, Ayşegül Baklacı, İzzet Türkkal ve Şükrü Çaprazlı Yönetim Kurulu Üyesi."

Türkiye Atletizm Vakfı’nın 2016 faaliyet programında yer alan; Genç Atletlere Destek Projesi, Liselerde Atletizm Yetenek Seçmeleri, İ.B.B Spor A.Ş. Çocuk Maratonu’nda Çocuklara Atletizm Yetenek Testi, Vodafone İstanbul Maratonu’nda TAV Standı ve Aktiviteleri gibi projelerle ilgili katılımcılara bilgi verilen Genel Kurul’da Başkan İpek Özgüden Özen, Türkiye Atletizm Vakfı’nın yeni dönem hedeflerini de paylaştı.

İpek Özgüden Özen yaptığı konuşmada, "Türkiye Atletizm Vakfı’nın varlığını ispat eden, konumunu belirleyen doğrultuda etkinlikler yaparak atletizmin tüm paydaşlarına değer katan projeleri hayata geçirdik. Türkiye Atletizm Federasyonu ile iş birliği protokolüne Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Çintimar ile birlikte imza atarak atletizm için heyecan verici bir sinerji yarattık. Vakfımızın üyeleri atletizme gönül vermiş; akademisyen, gazeteci, iletişimci, ekonomist, eğitimci, antrenör atlet, yönetici gibi çok değerli birikimleri olan kişiler. Bu gücümüzün yanı sıra birikimlerimiz ve ortak aklımız ile her birimiz yeni dönemde Türk atletizmine daha etkin hizmet etmek istiyoruz. Ülkemizde atletizmin gelişimine daha fazla katkıda bulunmak, daha fazla sayıda genç atlete destek olmak, üyelerimiz ve atletizme gönül verenler ve sponsorların desteği ile daha fazla kaynak yaratmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Atletizm Vakfı Yönetim Kurulu

Başkan İpek Özgüden Özen

Başkan Yardımcısı Haldun Domaç

Genel Sekreter Neşe Gündoğan

Sayman Üye Murat Ağca

Üye Bora Gönenç

Üye Salih Münir Yaraş

Üye İlhan Ağırbaş

Üye Ayşegül Baklacı

Üye İzzet Türkkal

Üye Şükrü Çaprazlı

Denetleme Kurulu

Üye Ümit Kesim

Üye Şefik Sivrikaya

Üye Hüseyin Yıldırım
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.