Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Yıldızları İle Dünya Yıldızları Kozlarını Paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Darülaceze yararına organize ettiği “Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada” organizasyonunda eski yıldızlar bir araya geldi.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Türk...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Darülaceze yararına organize ettiği “Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada” organizasyonunda eski yıldızlar bir araya geldi.
Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Türk Yıldızları ve Dünya Yıldızları takımları karşı karşıya geldi. Rıdvan Dilmen yönetiminde, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Lemi Çelik, Kerem İnan ve Faruk Atalay’dan oluşuna Türk Yıldızları ile Hagi yönetimindeki Pascal Nouma, Aron Winter, Jari Litmanen, Patrick Kluivert, Ronald de Boer, Şota Arveledza, Michael Kraft’ın yer aldığı Dünya Yıldızları futbol maçı oynadı. Dünya Yıldızlarında Hagi de sahadaydı. Ayrıca maç öncesinde mini konserler de düzenlendi.
20’şer dakikadan iki devre halinde oynanan ve eski hakemlerden Erman Toroğlu’nun yönettiği karşılaşmadan Dünya Yıldızları 11-9 galip ayrıldı.
Organizasyona taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Nouma ve Hagi’ye adeta sevgi seli vardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.