Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunç Ayhan İnegöl Belediyespor’da

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde İnegöl Belediyespor, geçtiğimiz yıl Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen eski oyuncusu Tunç Ayhan’ı yeniden kadrosuna dahil etti.Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine İnegöl Belediyespor...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunç Ayhan İnegöl Belediyespor’da
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde İnegöl Belediyespor, geçtiğimiz yıl Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen eski oyuncusu Tunç Ayhan’ı yeniden kadrosuna dahil etti.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine İnegöl Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Furkan Baştürk ile Rıdvan Kocaağa katıldı. İmza töreni öncesi açıklama yapan Baştürk, "Belediyespor’un 2016-2017 sezonuyla alakalı transfer çalışmalarına başlamış durumdayız. Geçen aylarda Levent Zorlu hocamızla anlaşmıştık. Bu kapsamda transfer çalışmalarını teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzla beraber değerlendirmeye başladık. Bugünkü transferimiz daha öncede kulübümüzde forma giyen Tunç Ayhan kardeşimiz. 1993 doğumlu, 1.98 boyunda smaçör mevkisinde oynuyor. Voleybola İstanbul Büyükşehir Belediyesi altyapısında başladı. Geçen yıl Hayat Büyükşehir Belediyespor’da forma giydi. Önümüzdeki yıl itibariyle de İnegöl Belediyespor’un başarıları için ter dökecek. Ben, her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki transferlerimizde yavaş yavaş netleşmeye başladı. İmzalar atıldıkça kamuoyuna duyurulacaktır" dedi.
Tunç Ayhan ise, "Çok kısa bir süre burada forma giydim. Yönetim olsun, Antrenörler olsun, insanı olsun gayet güzeli, sevecen bir takım. Tekrar burada olduğum için mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz hep birlikte" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Ayhan, kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.