Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuna: "Kısa vadede başarılı bir takımız"

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna 3-2 kazanılan Demir Grup Sivasspor maçı sonrası takımın başarısıyla ilgili olarak, "Kısa dönemde başarılıyız. Yeni bir takımız 17-18 oyuncu aramıza katıldı. Oluşturmak çok zordu ama oyuncuların...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuna: "Kısa vadede başarılı bir takımız"

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna 3-2 kazanılan Demir Grup Sivasspor maçı sonrası takımın başarısıyla ilgili olarak, "Kısa dönemde başarılıyız. Yeni bir takımız 17-18 oyuncu aramıza katıldı. Oluşturmak çok zordu ama oyuncuların takımı sahiplenmesi, birbirini sahiplenmesi var. Biz takım olarak adaptasyonu kısa sürede gerçekleştirdik" dedi.

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdüren Göztepe’de karşılaşma sonrası Teknik Direktör Tamer Tuna müsabakayı değerlendirdi. Maç öncesi Sivasspor’un yapabilecekleri iyi bildiklerini söyleyen Tuna, "Bizim nasıl olmamız gerektiği ile ilgili başlangıç olarak pozisyon bulduk. Fakat 16. dakikadaki kendi kalemizden golden sonra biraz daha işi ele alır gibi oyunu genişleterek topa sahip olarak sahada olduk. Açıkçası alanları daralttığımız da Sivasspor’a pas şansı vermediğimizde hızlı pasla oyunun yönünü değiştirdiğimizde zaten pozisyonlara girebileceğimizi biliyorduk. Bunları yaptık. Beraberlik golünden sonra ilk yarının sonunda penaltı ile ikinci golü bulduk. İkinci yarıya daha rahat çıktık. Bugünkü şansımız şu takımın disipline geriye düştüğümüzde de 3-1 öne geçtikten sonrada bitiş düdüğüne kadar devam edebiliyor. Konsantrasyon eksikliğimizden dolayı yediğimiz gol son 7-8 dakikayı heyecanlı geçirmemize neden oldu. Ama iyi yoldayız başarılı bir takımız. İçimizde ne yaşıyorsak çalışma anlamında sahada uygulayıcılarında gerçekleştirdiği bir takımız. Bu konuda iyi yoldayız. Oyunumuz gittikçe gelişiyor. Hatalarda yapıyoruz ama daha da gelişmeye açık bir kadromuz var. Lig zor takımlar birbirine yakın herkesin kazanacak potansiyeli var" dedi.

"Adımlarımızı sağlam atıyoruz"

Kısa, orta ve uzun dönemde yapmak istediği planları olduğunu söyleyen Tuna, "Kısa dönemde başarılıyız. Yeni bir takımız 17-18 oyuncu aramıza katıldı. Oluşturmak çok zordu ama oyuncuların takımı sahiplenmesi, birbirini sahiplenmesi var. Biz takım olarak adaptasyonu kısa sürede gerçekleştirdik. Buna aldığımız sonuçlar da yardım etti. Bu konuda avantaja dönüştürdük. Zirve demeyelim ama adımlarımızı çok sağlam ve düzgün attığımızı düşünüyorum. Her hafta oyun anlamında oyuncuların gelişimi anlamında üstüne koyarak ilerliyoruz. Skor önemli değil. Sonucu tabi önemsiyoruz çünkü sabır yok futbolda 4’te 4 yapmamızdaki en büyük etken her maça sıfır manteliteyle ve geçmişten yaşadıklarımız geleceğe taşıma adına sıfır olarak çıkıyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.