Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜFAD’dan Saha Teşekkürü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şube Başkanlığı görevini de yürüten BB Erzurumspor Alt Yapı Teknik Koordinatörü Abdusselam Gökçan, şehirdeki futbol sahalarını gerek yerel lig maçlarının gerekse BB Erzurumspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜFAD’dan Saha Teşekkürü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şube Başkanlığı görevini de yürüten BB Erzurumspor Alt Yapı Teknik Koordinatörü Abdusselam Gökçan, şehirdeki futbol sahalarını gerek yerel lig maçlarının gerekse BB Erzurumspor’un gelişim liglerinde futbol oynadığı sahaları hazır hale geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

U21 Liginde lider olan BB Erzurumspor, maçlarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynarken, Mavi-beyazlı takım gelişim ligleri maçlarını da Kazım Karabekir Stadı Yanındaki Sentetik Sahaları ile 3 Temmuz Stadı’nda oynuyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalışarak sahaları maçlar için oynanacak hale getirdiklerini ve bu nedenle de maçlarda bir aksaklık ya da ertelenme yaşanmadığını vurgulayan BB Erzurumspor Alt Yapı Teknik Koordinatörü Abdusselam Gökçan, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil nezdinde sahalarda görevli personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve kurmaylarının sağladığı destekler sayesinde alt yapıda adeta altın çağlarını yaşadıklarını belirterek, “Bu destekler sayesinde başarılı oluyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün de sahaları hazır hale getirmesi ve hazır tutması gerek antrenman yapma konusunda, gerekse maçlarda güzel sonuçlar almamızda çok önemli rol oynamaktadır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.