Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tudor’un ikinci Fenerbahçe derbisi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig’in 9. haftasında oynayacakları Fenerbahçe’ye karşı sarı-kırmızılılar adına ikinci kez saha kenarında olacak. Tudor’un Galatasaray’ı geçtiğimiz sezon oynanan maçta sarı-lacivertli...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tudor’un ikinci Fenerbahçe derbisi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig’in 9. haftasında oynayacakları Fenerbahçe’ye karşı sarı-kırmızılılar adına ikinci kez saha kenarında olacak. Tudor’un Galatasaray’ı geçtiğimiz sezon oynanan maçta sarı-lacivertli ekibe 1-0 mağlup olmuştu.

Geçtiğimiz sezonunun ikinci yarısında Galatasaray’ın başına geçen Teknik Direktör Igor Tudor, Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda başarılı bir grafik çiziyor. Hırvat çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların Süper Lig’in 9. haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasıyla ikinci kez bu heyecanı yaşayacak. Tudor, 2016-2017 sezonun 28. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı Fenerbahçe müsabakasından 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Tudor’un Türkiye’deki 3. derbisi

Igor Tudor, ayrıca ligdeki Fenerbahçe maçı ile birlikte Galatasaray’ın teknik patronu olarak da Türkiye’de üçüncü derbisine çıkacak. Hırvat hoca, Fenerbahçe maçı dışında Beşiktaş ile karşılaşmış, o mücadelede de 1-0 yenilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.