Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tudor: “iyi olduğumuz sürece gerisi bizi ilgilendirmiyor”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşaspor ile ilgili olarak, “Bizim ne yaptığımız ve sahaya nasıl oyun yansıttığımız önemli” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşaspor ile ilgili olarak, “Bizim ne yaptığımız ve sahaya nasıl oyun yansıttığımız önemli” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Karabük Üniversitesi Ayyıldızlı Stadı’nda Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli maçlar nedeniyle ülkelerinde bulunan Skulason, Latovlevici ve Poko ile sakatlıkları bulunan Traore, Alexe ve Tanase katılmadı. Sakatlığı bulunan Ermin Zec ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Koşu ve ısınma çalışması yapan kırmızı-mavili ekip daha sonra el topu yarım saha çift kale maç oynadı.
İdman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, milli maç aralarını pek sevmediğini ve 7-8 oyuncuyu gönderdiklerinden maça tam hazırlanamadıklarından yakındı.
“Biz iyi olduğumuz sürece gerisi bizi ilgilendirmiyor”
Takımda sakatlıklardan dolayı sıkıntılarının da olduğunu kaydeden Tudor, “Traore ve Tanase sakat. Milli takımlara giden oyuncularımız var ve bu hafta boyunca tüm takım olarak çok iyi antrenmanlar yapamıyoruz. Mazeret değil ve önümüzdeki 2 gün boyunca en iyi şekilde hazırlanacağız. Kasımpaşa’nın son bir kaç maçını izledik, iyi takım. Öndeki oyucularının olmaması bizim için bir avantaj. Bizim ne yaptığımız ve sahaya nasıl oyun yansıttığımız önemli” şeklinde konuştu.
“Derbi 3 sonuçlu”
Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili soruya ise Tudor, “Aslında maçı yüzde 50 olarak değerlendirebilir ama Fenerbahçe bir adım önce. Kendi evlerinde oynayacaklar. Derbiler her zaman derbidir. 3 sonuçta beklenebilir hafta sonu” diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.