Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tudor: “Galibiyeti hak etmedik”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Medipol Başakşehir karşısında galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir’i konuk eden Kardemir Karabükspor...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Medipol Başakşehir karşısında galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir’i konuk eden Kardemir Karabükspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşan Kardemir Karabükspor, sahasında ilk mağlubiyetini alırken, Medipol Başakşehir ise 20 puanla zirvedeki yerini korudu.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, sahalarında aldıkları mağlubiyetten dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek, “Galibiyeti hak etmedik” dedi.
“Ligde tutunmamız için daha çok savaşmamız”
Medipol Başakşehir’in çok iyi oynadığını anlatan Tudor, “Bugün lig sıralamasında neden liderler, onu da bir kez daha kanıtladılar. 8 maçta 4 gol yiyen bir takım vardı karşımızda. Bugün çok iyi oynadılar dolayısıyla hak etmedik galibiyeti. Hafta boyunca çok iyi çalıştık, çok iyi antrenmanlar yaptık, maça çok iyi hazırlandık. Ama bugün bunları sahaya yansıtamadık. Karabükspor olarak bizim biraz daha savaşmamız gerekiyordu. Ligde tutunmamız için daha çok savaşmamız, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Fakat bugün bunu başaramadık” diye konuştu.
"Çok az hata yapan oyuncuları var"
Ceyhun Gülselam’ın olmaması kendilerini etkilediğini de Kaydeden Tudor, “Medipol Başakşehir önde ekstra işler yapmadı ama çok az hata yapan oyuncuları var. Hata yapmadığı sürece 8 maçta 4 gol yediler. Dolayısıyla çok katı sağlam bir takımlar bunu açmak da kolay olmuyor” diye kaydetti.
Başakşehir’in çok şahane bir penaltı kararıyla gol attığını ifade eden Igor Tudor, “Yapabildiğimiz en iyisi buydu bugün. Penaltı pozisyonunu tam olarak göremedim ama doğru olmadığını düşünüyorum. En iyi hakemler bile hata yapabiliyorlar yeri geldiğinde. Normal bir karar olarak görüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.