Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TT Arena’da Yoğun Güvenlik Önlemi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala TT Arena ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta erteleme maçı bugün saat 19.30’da Türk Telekom Arena’da oynanacak. Karşılaşmaya saatler kala güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala TT Arena ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta erteleme maçı bugün saat 19.30’da Türk Telekom Arena’da oynanacak. Karşılaşmaya saatler kala güvenlik güçleri stat çevresinde ve etrafında yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarlar ise stada girişte yoğun aramalardan geçti.
TEM otoyolu Ankara istikametine doğru TT Arena’nın karşı yolunda her 100 metrede bir polis beklerken, yol kenarlarına ise araçları park etmek yasaklandı. TT Arena’ya Levent istikametine gelişte de polisler yaya yolunu güvenlik çemberine aldı. Stadın ana girişinde ise 3 ayrı kontrolün ardından taraftarların TT Arena’ya girebileceği bildirildi.
Saat 19.30’da başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmaya başlanırken, konuk Fenerbahçe Samandıra’dan 17.00’de hareket edecek. Sarı-lacivertli ekibin 18.00’de statta olması beklenirken, Galatasaray kafilesi ise 17.30’da Point Hotel’den hareket edip, TT Arena’ya ulaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.