Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tsyd’nin 53. Yaşı Kutlanıyor

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından birisi olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 53. kuruluş yıldönümü kutlanıyor.Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, "53...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından birisi olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 53. kuruluş yıldönümü kutlanıyor.
Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, "53 yıllık bir çınar olan derneğimiz her geçen gün daha da güçlenmektedir, birlik beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz” dedi.
TSYD’nin ebediyete intikal eden kurucu ve üyeleri için bugün öğlen Levent Camii’nde bir mevlit okutuldu. 1963 yılında kurulan, 8 ilde şubesi ve 70 ilde temsilciliği bulunan TSYD, 1410 üyesiyle bugün spor basınının merkezi konumunda bulunuyor. Birçok basın kuruluşu ve spor kulübü yöneticileri Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir’e gönderdikleri mesajlarla derneğin kuruluş yıldönümünü kutladılar.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da gönderdiği mesajla TSYD’nin kuruluş yıldönümü kutladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın mesajı ise şöyle:
"Türkiye’nin köklü basın kuruluşlarından Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 53 yaşına girdi.
1963 yılında kurulan ve 53 yıldır ülkemiz spor basınının önemli kuruluşlarından birisi olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin değerli üyelerini kutluyorum.
Ülke sporuna katkıları yadsınamaz ölçüde olan TSYD’nin önümüzdeki yıllarda da bu katkıyı sürdüreceğine olan inancımı da bu vesileyle dile getirmek istiyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.