Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tsyd’den Önder Özen’e Kınama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), bir belgeselin gala gecesinde Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen’in basın mensuplarına karşı kullandığı sözleri kınadı.Taraftarların hazırladığı ’Bir Minibüs Taraftar’ adlı belgeselin...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), bir belgeselin gala gecesinde Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen’in basın mensuplarına karşı kullandığı sözleri kınadı.
Taraftarların hazırladığı ’Bir Minibüs Taraftar’ adlı belgeselin gala gecesi öncesinde Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen’in, kendisine soru yönelten basın mensuplarına ilişkin sözleri TSYD tarafından kınandı. TSYD’nin yaptığı açıklama şu şekilde:
“Göztepe kulübünce düzenlenen ve medyanın da davet edildiği bir etkinlikte spor muhabiri ve derneğimizin üyesi Burak Hakerler’e Göztepe futbol takımının Teknik Direktörü Önder Özen tarafından yöneltilen hakaret ve tehditler, kamuoyuna bu konuda bir açıklama yapılmasını zorunlu kılmıştır.
Öncelikle arkadaşımızın bu etkinliğin bir davetlisi yani Göztepe kulübünün misafiri olduğuna ayrıca görevini yapmak maksadıyla burada bulunduğuna dikkat çekmek istiyoruz. ‘Beyefendi’ imajı ile tanınan tecrübeli bir teknik direktör ve futbol adamının genç bir muhabirle ‘Sen gel bakayım buraya’ diye konuşmaya başlamasını, ardından ‘Yoksa paramparça olursun’ diye biten alenen tehdit içerikli ifadelere başvurmasını kabul edilemez buluyor, kınıyoruz. Her meslek grubu gibi gazeteciler de eleştirilebilir, ancak hakaret ve tehdit edilemez. Önder Özen’i arkadaşımızdan özür dilemeye çağırıyoruz. Spor yazarlarının, spor gazetecilerin bu tür saldırılara uğramasına derneğimizin asla sessiz kalmayacağını, kamuoyuna duyururuz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.