Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tripoli'de 'Marco' pankartı açıldı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ı Avrupa Karakartalları yalnız bırakmadı. Yunanistan'ın Tripoli şehrine gelen yaklaşık 400 taraftar, Asteras Tripolis ile Beşiktaş arasındaki maçta takımlarına destek oluyor.Beşiktaş'ın...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ı Avrupa Karakartalları yalnız bırakmadı. Yunanistan'ın Tripoli şehrine gelen yaklaşık 400 taraftar, Asteras Tripolis ile Beşiktaş arasındaki maçta takımlarına destek oluyor.

Beşiktaş'ın Asteras Tripolis ile bu akşam oynadığı maç öncesi geniş güvenlik önlemi altında Theodoros Kolokotronis stadına getirilen taraftarlar, maç öncesi uzun süre tezahürat yaptı. Avrupa Kartalları Almanya, Belçika ve Hollanda gibi şehirlerden geldiklerini söyledi. Stadyum dışında meşale yakarak maç saatini bekleyen Beşiktaşlı taraftarlar, kendilerine ayrılan kale arkasını Alpullu, Tekirdağ, Lüleburgazlı Kartallar pankartlarıyla süsledi. Beşiktaşlı taraftarlar, Demba Ba'nın golü sonrası da meşale yaktı. Zaman zaman Asteraslı taraftarlar ile Beşiktaşlılar arasında karşılıklı atışmaların yaşandığı görüldü.

Maça Avrupa ve Batı Trakya'dan yaklaşık 400 Beşiktaş taraftarı gelirken, Yunanistan'daki genel grev sebebiyle yüzlerce taraftarın ise Tripoli'ye ulaşamadığı öğrenildi. Beşiktaş kulübünün yaklaşık 650 bilet sattığı öğrenildi.

"MARCO" PANKARTI AÇILDI

Öte yandan, 7 bin 600 kapasiteli stada yaklaşık 4 bin Asteraslı taraftarın geldiği görüldü. Maçta herhangi bir gerginlik yaşanmazken, Asteraslı taraftarlar hayatını kaybeden Sırp taraftarı anmayı da ihmal etmedi. Sırp taraftarın adının yazdığı "Marco" pankartı açıldı.

Bir başka Asteraslı taraftar grubu ise Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'na karşı bağısızlık mücadelesini başlattığı tarih olan "1821" yazılı pankart açtı. Tripoli, Osmanlı İmparatorluğu'na karşı bağımsızlığını kazanan ilk Yunan şehri olarak biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.