Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Transfer 'bussiness class'a takıldı!

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, Mersin İdmanyurdu'ndan transfer etmek istediği Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel'in transferinden ilginç bir gerekçeyle vazgeçti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Transfer 'bussiness class'a takıldı!
 Ricardo Pedriel'in transferiyle ilgili açıklama yapan yeşil beyazlı kulübün başkan yardımcısı Nahid Yamak, şunları söyledi:

"Pedriel ile yaklaşık bir aydır görüşüyoruz. Bu süreç içerisinde Pedriel ile anlaşma noktasına gelindi” diyen Giresunspor Başkan Yardımcısı Yamak, ”Kendisinin özel isteklerinden dolayı anlaşmayı yapmadık. Giresunspor olarak bazı prensiplerimiz var. Tabii alacaklarda farklılık olabilir ama bizim kulübümüzün içerisinde hiçbir oyuncunun diğerine göre şartlarda bir farklılık olamaz."

O BİLETİ ALACAK GÜCÜMÜZ YOK"
Bizim Pedriel ile anlaşma sağlayamamamızın nedeni kendisi Amerika’da yaşıyor. Yabancı oyunculara zaman zaman çocuklarıyla birlikte Giresun’a geldiklerinde bonus olarak biletlerini alıyoruz. Bizden dört kişilik ailesi için business class bilet istedi. Ona 'bu bileti alacak ekstra bir gücümüz yok' dedik.

Kendisine kulübümüzün durumunu anlattık. Normal ekonomi sınıfı olarak adlandırılan biletten alabileceğimizi söyledik. Pedriel bunda üsteleyince talebinin prensiplerimize aykırı olduğunu kendisine ilettik. Sonrasında kendisine yoluna bakmasını bizim transfer görüşmelerini başka oyuncularla yapacağımızı söyledik."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.