Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya Birlik Spor Kulübü Bu Yıl Da Yağlı Güreşlerde İddialı

Trakya Birlik Spor Kulübü Başpehlivan Mecit Yıldırım ile Başaltı Pehlivanı Mustafa Cebeci’yi kadrosuna kattı.Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Serbest 1. Ligi’nde Trakya’da tek takım olan Trakya Birlik Spor Kulübü kadrosunu...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trakya Birlik Spor Kulübü Başpehlivan Mecit Yıldırım ile Başaltı Pehlivanı Mustafa Cebeci’yi kadrosuna kattı.
Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Serbest 1. Ligi’nde Trakya’da tek takım olan Trakya Birlik Spor Kulübü kadrosunu Başpehlivan Mecit Yıldırım ve Başaltı Mustafa Cebeci ile güçlendirdi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, “Bildiğiniz gibi Trakya Birlik Spor Kulübü bayan güreşinde Türkiye’nin göz bebeği konumundadır. Kulübümüz son 2 yılın Türkiye ve U-23 Şampiyonu kadrosunda birbirinden değerli milli sporcular bulundurmakta, 2016 yılında Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi, kulübümüz sporcularından Elif Jale Yeşilırmak, Hafize Şahin, Yasemin Adar ve Bedia Gün temsil edeceklerdir. Bu, kulübümüz ve ülkemiz adına büyük bir sevinç kaynağıdır” dedi.
Trakya Birlik Spor Kulübü’nün güreş konusunda bayanlarda ne kadar iddialıysa erkeklerde de o kadar iddialı olduğunu dile getiren Yücel, “2016-2017 yılında Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi’nde mücadele edeceğiz mevcut kadromuzu Başpehlivan Mecit Yıldırım ve Başaltı Pehlivanı Mustafa Cebeci ile güçlendirdik. Trakya Birlik Spor Kulübü olarak sadece minderde değil yağlı güreşlerde de kulüp olarak en iyisini yapmanın peşindeyiz. Pehlivanlarımız yapılacak olan Yağlı Güreşlerde Kulübümüzü ve Edirne’yi temsil edeceklerdir. İnşallah 655. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde en iyi dereceleri alarak bizleri gururlandıracaklardır” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.