Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’un gururu Rio yolunda

Trabzon’un gururu boks hakemi Emre Aydın, Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek.AIBA (Uluslararası Boks Federasyonu) 2 profesyonel, 1 amatör boks kategorisinde (APB-WSB-AOB) Türkiye’nin ve dünyanın en genç hakemi olma özelliğini...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’un gururu Rio yolunda
Trabzon’un gururu boks hakemi Emre Aydın, Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek.
AIBA (Uluslararası Boks Federasyonu) 2 profesyonel, 1 amatör boks kategorisinde (APB-WSB-AOB) Türkiye’nin ve dünyanın en genç hakemi olma özelliğini elinde bulunduran Aydın, Rio Olimpiyatları’nda görev yapacak olmasının kendisi açısından büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.
Boksa Trabzon’da Nazım Dalkıran tarafından başlatıldığını kaydeden 36 yaşındaki tecrübeli hakem daha sonra hakemliği tercih ettiğini ve burada zirveyi hedeflediğini kaydetti.
Ankara’da beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Emre Aydın çok sayıda önemli uluslararası müsabakada görev aldı. Başta yetişmesi konusunda büyük emeği geçen Nazım Dalkıran olmak üzere, desteklerinden dolayı Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Yönetim Kurlu Üyesi Suat Hekimoğlu’na teşekkür eden hakem Emre Aydın bugüne kadar sergilediği başarıyı, sporun en üst seviyesi olan olimpiyatlarda da göstermek için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.