Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’un kupa yolculuğu sıkıntılı başladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın deplasmanda PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile karşılaşacak. Bugün öğle saatlerinde özel uçakla Balıkesir’e gitmesi planlanan bordo-mavililerin yolculuğu Trabzon’daki elverişsiz...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın deplasmanda PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile karşılaşacak. Bugün öğle saatlerinde özel uçakla Balıkesir’e gitmesi planlanan bordo-mavililerin yolculuğu Trabzon’daki elverişsiz hava şartları ve fırtına nedeniyle çileye döndü.

Saat 13.00’te uçakla Balıkesir’e gitmeyi planlanan Trabzonspor kafilesini taşıyacak THY’na ait uçak sis ve şiddetli fırtına nedeniyle Trabzon Havalimanı’na inemedi. Birkaç kez denediği inişte başarılı olamayan pilot, havadaki yaklaşık bir saatlik turun ardından havalimanına inemeyince Samsun Çarşamba Havalimanı'na yönlendirildi.

Bunun üzerine Balıkesir Edremit Koca Seyit Hava Limanı'na gitmesi planlanan uçağın rötar yaptığı açıklandı. Yapılan görüşmelerin neticesinde de elverişsiz hava şartlarından dolayı uçağın Trabzon’a inemeyeceği ve uçuşun iptal edildiği duyuruldu. Bu gelişme üzerine de bordo-mavili takımın havalimanına getirilen malzemeleri tekrar araçlara yüklendi ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne götürüldü.

Trabzonspor kafilesi buradan karayoluyla Samsun’a gitmek için saat 14.45’te kulüp otobüsüyle yola çıktı. Bordo – mavili kafile yaklaşık 4 saatlik yolculuğunun ardından Samsun Çarşamba Havalimanı'nda kendilerini bekleyen özel uçakla Balıkesir’e hareket edecek.

Avrupa ve Lig’de yoluna devam eden Trabzonspor, kupaya da iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sezon başından beri 20 müsabakaya çıkan bordo-mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay, talebelerini dinlendirmek ve yedeklere şans vermek için bu maçta rotasyona gidecek. Akçay, bu doğrultuda kaleci Onur, Malouda, Zokora, Colman ve Giray gibi tecrübeli isimleri Balıkesir’e götürmedi.

Sakatlığı devam eden Yusuf Erdoğan ile gençlerden İbrahim de kadroda yer almadı. Balıkesirspor maçında daha az forma şansı verdiği isimleri görev vereceğini belirten Akçay, "Bazı oyuncularımızı dinlendireceğiz, daha az forma şansı tanıdığımız oyuncuların ise son durumlarını bu maçta göreceğiz. Umarım sahada uygulamaya koyacağımız bu değişimin neticesi de iyi olur." dedi.

Balıkesirspor’un kendi liginin zorlu ekiplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Akçay, işlerinin kolay olmayacağını, ancak turu geçen taraf almak istediklerini ifade etti.

Trabzonspor’un yarınki maçı şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Aykut Demir, Kadir, Aykut Akgün, Abdülkadir, Soner, Alanzinho, Adrian, Janko.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.