Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonsporlu Onur'dan sevinç açıklaması

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Legia Varşova maçından sonra, vefat eden Kadir Özcan’a saygılarının önüne geçmemesi için sevinçlerini taraftarla uzaktan paylaştıklarını belirtti. Başarılı kaleci, kulüp sitesinden...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Legia Varşova maçından sonra, vefat eden Kadir Özcan’a saygılarının önüne geçmemesi için sevinçlerini taraftarla uzaktan paylaştıklarını belirtti.

Başarılı kaleci, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, Legia maçında çok önemli bir galibiyet ve 3 puan aldıklarını ve sevindiklerini belirtti. Bbu sevinç içinde dahi, unutmamaları gerektiğine inandığı bir şey olduğunu ifade eden Onur, “Bütün mevcudat enerjisini bağlı bulunduğu köklerinden alır. Köklerine hak ettiği saygıyı duymayan yapılar ayakta kalamaz, yaşayamaz. Elde ettiğimiz bu başarının enerjisi en az sahada ter döken bizler kadar ebediyete uğurladığımız Trabzonsporlular'ın manevi gücünden geliyor. Köklerimizden biri olan Kadir Özcan hocamızın henüz çok taze olan acısı ve özlemi biliyorum ki camiamızın gönlündedir. Vefkâr karaftarımızın çağrısı ve coşkun üçlü tezahüratı bu gün Kadir Özcan hocamıza aittir. Bu kutlamayı ve 'gönüllere çağrı' olan alkışları Kadir Özcan hocamıza ithaf ediyoruz. Böylece; 'Vefakâr taraftarımıza bizi layık kılan' vefa duygumuzu ifade etmek ve Kadir Özcan hocamıza olan saygımızın önüne geçmemesi için sevincimizi uzaktan, orta sahadan paylaştık. Bu tutumumuzla her ne kadar taraftarımızın takdirlerini aldığımızı bilsek de bir açıklama yapmayı borç bildim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.