Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor'dan taraftara teşekkür

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçındaki sportmence desteğinden dolayı bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti. Yönetim ayrıca, Fenerbahçe ile oynanan U-21 maçında dili boğazına kaçan futbolcuları Recep Uğur Öztürk’e yaptığı kritik...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçındaki sportmence desteğinden dolayı bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti. Yönetim ayrıca, Fenerbahçe ile oynanan U-21 maçında dili boğazına kaçan futbolcuları Recep Uğur Öztürk’e yaptığı kritik ilk yardım müdahalesinden dolayı Fenerbahçe’nin masörü Eren Akkaya’ya da teşekkür etti.

    Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız Fenerbahçe maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında taraftarlarımızın göstermiş olduğu sağduyu için teşekkür ederiz. Maç boyunca sportmence takımını destekleyen gerçek Trabzonspor taraftarı ile gurur duyuyoruz. Karadeniz insanının misafirperverlik anlayışına uygun, sorunsuz geçen ve tribünde sadece takımını destekleyen taraftarlarımızın bu desteği sürdürmesini diliyoruz. Ayrıca Trabzon’da Fenerbahçe ile oynanan U-21 maçında, oyuncumuz Recep Uğur Öztürk’e yaptığı kritik ilk yardım müdahalesi ile hayatını kurtaran, Sayın Eren Akkaya’ya teşekkürü bir borç biliyoruz.” ifadelerini yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.