Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor'da, Yatabare'den iyi haber

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan perşembe günü oynayacağı Legia Varşova maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan perşembe günü oynayacağı Legia Varşova maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı yapılan antrenmana, tedavileri devam eden ve salonda çalışan Aykut Demir ile Mustafa Yumlu'nun katılmadığı bildirildi. Özer Hurmacı'nın ise takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi.

Bu arada, ağrılarını gerekçe göstererek İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında forma giymeyen, dünkü idmanda da takımdan ayrı koşan Mustafa Yatabare'nin de takımla birlikte çalıştığı açıklandı. Sezon başından beri sakatlıklardan yana sıkıntı olan bordo-mavillerde, Bosingwa'nın ardından Yatabare'den gelen bu haber sevinçle karşılandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.