Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da Operasyon Başladı

Trabzonspor’da, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası operasyon başladı. Bordo-mavili yönetim, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda önemli isimlerin de aralarında bulunduğu bazı oyunculardan gelecek sezon için kulüp bulmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’da, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası operasyon başladı. Bordo-mavili yönetim, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda önemli isimlerin de aralarında bulunduğu bazı oyunculardan gelecek sezon için kulüp bulmalarını istedi.
Spor Toto Süper Ligi’nin 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tatil edilmesinin ardından bordo-mavili kulüpte operasyon başladı. Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Başkan Muharrem Usta ile uzun bir toplantı yapan Teknik Direktör Hami Mandıralı, Erkan Zengin, Marko Marin, Sefa Yılmaz, Cavanda ve Fatih Atik’in takımda ayrı olarak başka bir sahada çalışmalarını istediği belirtildi. Yönetime verdiği isimlerin takımla birlikte çalışmasını istemediği öğrenilen Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim, söz konusu oyunculara tebligatları yaparken, gelecek sezon için de kulüp bulmalarını istediği belirtildi.
Öte yandan kadro dışı bırakılan isimler arasında ismi geçen Özer Hurmacı’nın ise, bordo-mavili takımın Eskişehirspor maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürdüğü antrenmanda yer aldığı öğrenildi. Kadro dışı bırakılan 5 ismin ise antrenmanda yer almadığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.