Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da Mete Kalkavan endişesi

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak olan İstanbul Bölgesi hakemi Mete Kalkavan, bordo-mavililerde endişeye yol açtı.Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Trabzonspor...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak olan İstanbul Bölgesi hakemi Mete Kalkavan, bordo-mavililerde endişeye yol açtı.
Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakada hem skor hem de Mete Kalkavan’ın göstereceği performansta merakla bekleniyor. Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmada ikinci kez düdük çalacak olan Kalkavan, Trabzonspor cephesinde endişeye yol açtı. Kalkavan, daha önce bordo-mavililerin 7 maçında görev aldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.
Kalkavan, 7 Aralık 2014’de Konya’da oynan Beşiktaş - Trabzonspor maçında düdük çalmış müsabakayı ise Trabzonspor 3-0 kaybetmişti. Kalkavan verdiği kararlarla Karadeniz ekibinin tepkisini çekmişti.
Beşiktaş’ın 16 maçında düdük çaldı
Hakem Mete Kalkavan Beşiktaş’ın ise 16 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda siyah beyazlılar 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.
Beşiktaş, Kalkavan ile ezeli rakiplerine karşı kaybetmedi
Hakem Mete Kalkavan’ın yönettiği maçlarda Beşiktaş ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a karşı kaybetmedi. Şimdiye kadar Beşiktaş’ın ezeli rakipleriyle oynadığı 6 maçta düdük çalan Kalkavan ile siyah-beyazlılar yenilmedi.
İşte Kalkavan’ın yönettiği o maçlar:
Beşiktaş - Galatasaray: 1-1
Galatasaray - Beşiktaş: 0-1
Beşiktaş - Galatasaray: 2-1
Beşiktaş - Trabzonspor: 3-0
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-2
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.