Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da Köklü Değişme Start Verildi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de rahat bir nefes almasıyla birlikte gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Bordo-mavili yönetim, teknik ekipten oyuncu kadrosuna kadar gelecek sezona taşıyacağı isimleri ligin geri kalan haftalarında belirleyecek.Ligde...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de rahat bir nefes almasıyla birlikte gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Bordo-mavili yönetim, teknik ekipten oyuncu kadrosuna kadar gelecek sezona taşıyacağı isimleri ligin geri kalan haftalarında belirleyecek.
Ligde çalkantılı günler geçiren ve aldığı sonuçlarla ligin alt sıralarına doğru gerileyen Trabzonspor, milli ara öncesi sahasında konuk ettiği Medicana Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek tehlikeli bölgeden uzaklaştı.
HUZURSUZLUK YAŞATANLARLA YOLLAR AYRILACAK
Bordo-mavililerin ligde rahat bir duruma gelmesinin ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu, ligin geri kalan bölümünde gelecek sezonun planlaması içinde yer alacak olan projeleri hayata geçirme adına önemli adımlar atacak. 24 Mart’da UEFA’da vereceği savunmanın ardından, futbol takımıyla ilgili radikal kararlar almaya hazırlanan bordo-mavili yönetim, gelecek sezona taşıyacağı isimleri belirleyecek. Özellikle futbol takım üzerinde tamamen bir otorite sağlamayı planlayan Başkan Muharrem Usta, huzursuzluğa meydan veren ve problem yaşatan oyuncuları takımdan uzaklaştırmakta kararlı. Kurduğu oyuncu izleme ekibiyle, özellikle şehrin yapısına uyum sağlayabilecek, sürekliliği olan oyuncular Trabzonspor’a kazandırmak isteyen Usta, "50. yılda şampiyonluk" parolasına uygun teknik ekip ve futbolcu kadrosu oluşturma hedefiyle gelecek sezona hazırlık noktasında rahat adımlar atabilecek.
BAZI İSİMLERLE GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, göreve gelmesinin ardından yaptığı ’feda’ hamlesiyle yüzde 25’lik bir gelir elde etti. Devre arası olması dolayısıyla bazı isimlerin görüşmeye yanaşmaması nedeniyle bu görüşmeleri sezon sonuna doğru bırakan Usta, takımda kalması düşünülen isimlerin kulübe maliyetlerinin yüksek gelmesi durumunda söz konusu oyuncularla masaya oturacak. Görüşmelere olumlu yaklaşan ve sonuç alacağı isimlerle yola devam edecek olan bordo-mavili yönetim, indirime yanaşmayan isimlerle de anlaşmalı olarak yolları ayırmayı planlıyor.
TAKIMDA KALMAK İSTEMEYEN TUTULMAYACAK
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın önem verdiği konuların başında ise takımda kalmak istemeyen ve huzursuz olan isimlerle yolların ayrılması olacak. Takıma bağlılık hissetmeyen ve forma için savaşmayan isimlerle çalışmak istemediğini Trabzonspor başkanlığına aday olduğu dönemde dillendiren Usta, gelecek sezon takımda kalması muhtemel isimlerle öncelikli olarak bu konular üzerinde konuşacak. Hiçbir oyuncuyu zorla takımda tutmak istemeyen ve bu konuda kararlılığını her fırsatta ifade eden Usta, şampiyonluk hedefine inandığı ve güvendiği isimlerle çıkmak istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.