Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da Kadro İstikrarsızlığı

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasını geriden bırakan Trabzonspor, bir türlü kadro istikrarı sağlayamadı. Bordo-mavililer 2. ve 3. haftada oynanan maçlar dışında aynı kadro ile üst üste iki maça çıkmadı.Ligde Medicana Sivasspor’u 1-0...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasını geriden bırakan Trabzonspor, bir türlü kadro istikrarı sağlayamadı. Bordo-mavililer 2. ve 3. haftada oynanan maçlar dışında aynı kadro ile üst üste iki maça çıkmadı.
Ligde Medicana Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, milli ara öncesi rahat bir nefes alırken, bordo-mavililer ligin 2. haftasında oynadığı Beşiktaş ve 3. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçları dışında oynadığı müsabakalarda üst üste iki maça aynı kadro ile çıkamadı. Trabzonspor’un sezon içeresinde yaşadığı sakatlıklar, cezalı oyuncular ve ara transfer döneminde giden ve gelen oyuncular nedeniyle bir türlü istikrarlı bir kadro yapısı oluşamadı. Karadeniz ekibinin bu sezon içinde bulunduğu durumun en önemli etkenlerinden biri olarak ön plana çıkan kadro istikrasızlığı takım olma yolunda önemli sıkıntılar yaşattı. Sezon bitmesine 8 haftalık bir dönemin kalmasına rağmen bordo-mavililer halen takım olma adına arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde ligde 21 maçla Cavanda en çok ilk on birde sahaya çıkan isim olurken, bu oyuncuyu 20 maçla Mustafa Yumlu ve Erkan Zengin takip etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.