Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da kabus sürüyor

Trabzonspor, deplasman fobisini yenemiyor. 50. yıla yeni bir yapılanmayla girmesine karşın, istediği saha sonuçlarını bir türlü alamayan bordo-mavililer, dün Kardemir Karabükspor karşısında deplasmanından aldığı 4-0’lık yenilgiyle hayal...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, deplasman fobisini yenemiyor. 50. yıla yeni bir yapılanmayla girmesine karşın, istediği saha sonuçlarını bir türlü alamayan bordo-mavililer, dün Kardemir Karabükspor karşısında deplasmanından aldığı 4-0’lık yenilgiyle hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta oynanan maçta Atiker Konyaspor’u son saniyelerde bulduğu golle yenerek 3 haftalık mağlubiyet serisini sonlandıran Trabzonspor, çıkış maçı olarak gördüğü Kardemir Karabükspor deplasmanında bir kez daha taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bordo -mavililer, rakibine 4-0 yenilirken dış sahadaki galibiyet sıkıntısını da sürdürdü.
Trabzonspor geçtiğimiz sezonunda gerisinde kaldı.
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ligin ilk 6 haftasında oynadığı maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 10 puan toplamıştı. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 7 gol gören Karadeniz ekibi, bu sezon ise oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. Attığı 3 gole karşılık ise kalesinde 10 gol gördü.
Savunma deplasmanda çöktü
Trabzonspor savunması deplasmanda oynadığı maçlarda adeta çöktü. Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda galip gelemezken, oynadığı 3 maçta ise kalesinde 8 gol gördü. Karadeniz ekibi dış sahada oynadığı maçlarda ise henüz golle tanışamadı.
Deplasmanda 1 gol attı, 19 gol yedi
Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Karadeniz temsilcisi, dış sahada en son Gaziantepspor’u mağlup etti. Geçtiğimiz sezonun 27. haftasında oynadığı maçta Antep ekibini 1-0 mağlup eden Trabzonspor, söz konusu maçın ardından deplasmanda kazanamadı. 6 maçtır dış sahada galibiyet hasreti çeken bordo-mavililer, ligdeki kötü gidişin önüne de geçemedi. Deplasmanda 182 gündür galip gelemeyen Trabzonspor dış sahada oynadığı son 6 maçta ise sadece 1 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü.
Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı son 6 maç ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
Gençlerbirliği: 3 - Trabzonspor: 1
Eskişehirspor: 1 - Trabzonspor: 0
Antalyaspor: 7 - Trabzonspor: 0
Gaziantepspor: 1 - Trabzonspor: 0
Aytemiz Alanyaspor: 3 - Trabzonspor: 0
Kardemir Karabükspor: 4 - Trabzonspor: 0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.