Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da gençler forma bekliyor

Trabzonspor’un gelecek vadeden oyuncuları Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, Teknik Direktör Ersun Yanal’dan forma bekliyor.Trabzonspor sezon başından bugüne kadar 10 Spor Toto Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçı oynadı. Özellikle...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un gelecek vadeden oyuncuları Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, Teknik Direktör Ersun Yanal’dan forma bekliyor.
Trabzonspor sezon başından bugüne kadar 10 Spor Toto Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçı oynadı. Özellikle geçen sezon yıldızı parlayan ve gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı oynanan 12 resmi maçta forma giyemediler. Bordo-mavililerin Teknik Direktör Ersun Yanal, söz konusu maçlarda iki oyuncuya şans vermedi. Yanal bu oyuncuları Süper Lig maçlarında 18 kişilik kadroya almazken, Yusuf Yazıcı’yı Ziraat Türkiye Kupası maçlarında yedek kulübesinde oturttu. Özellikle İngiliz The Guardian gazetesinin, "Dünyada gelecek vadeden oyuncular" listesine aldığı ancak Trabzonspor’da forma şansı bulamayan genç oyuncu Abdülkadir Ömür’ün de merakla forma giyeceği gün bekleniyor.
En çok Mehmet Ekici forma giydi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 12 resmi maçta en çok Mehmet Ekici’ye görev verdi. Ekici 12 maçta 973 dakiki sahada kalırken, Okay Yokuşlu da 12 maçta 935 dakikada sahada kaldı. Söz konusu maçlarda Mehmet Ekici ligde oynanan Çaykur Rizespor maçında penaltıdan 1 gol atarken, Okay Yokuşlu ise Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 2 gol attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.