Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da, Fenerbahçe Maçı Öncesi Olağanüstü Hal

Trabzonspor’un, Gençlerbirliği karşısında oynadığı kötü futbol ve aldığı sonuç sonrası başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu, Fenerbahçe maçı öncesinde olağanüstü hal ilan etti.Spor Toto Süper Lig’de, UEFA Avrupa Ligi’nde ve...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un, Gençlerbirliği karşısında oynadığı kötü futbol ve aldığı sonuç sonrası başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu, Fenerbahçe maçı öncesinde olağanüstü hal ilan etti.
Spor Toto Süper Lig’de, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda bir varlık gösteremeyerek hedefsiz bir takım haline gelen Trabzonspor, Başkentte Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı sonuç sabırları taşırdı. Sahada mücadeleden yoksun bir görüntü sergileyen futbolcuların durumu Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın kredisini tam anlamıyla tüketti. Maç sonrası Trabzon’a gelen Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaparken, Fenerbahçe maçı öncesinde tatlı-sert uyarılarda bulundu. Zorlu karşılaşmanın camia için önemini belirten başkan Muharrem Usta, bu maç için ayrı bir motivasyona ihtiyaç duymadıklarını gerek teknik heyetin gerekse futbol takımının bu maça en iyi şekilde motive olacağına inandığını belirti. Bu maç sonrası yol haritalarını belirleyeceklerini futbolcularla paylaşan Usta, ortaya çıkacak tablo ne olur ise olsun futbol takımıyla ilgili olarak radikal kararlar alacaklarını vurguladı.
ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ FENERBAHÇE’YE DARBE
3 Temmuz 2011 şike süreciyle tavan yapan Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinde bordo-mavililer 24 Nisan Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma da ezeli rakibine şampiyonluk yolunda darbe vurmayı hedefliyor. Bu sezon ortaya koyduğu futbolla ve aldığı kötü saha sonuçlarıyla taraftarlarını üzen bordo-mavililer, evinde ağırlayacağı sarı-lacivertlileri yenerek taraftarını sezon bitimine doğru oynayacağı futbolla heyecanlandırmayı planlıyor.
BAŞKAN USTA’NIN TOPLANTILARI VE ZİYARETLERİ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzon’da bulunduğu sürede hem kulüp personeli hem de bir takım ziyaretlerde bulunarak Fenerbahçe öncesi olumsuz seyreden havayı dağıtmayı hedefliyor. Daha önce gündeme gelen ücretsiz izin kararıyla, yüksek ücretli personelin vefa göstermesi için görüşmeler yapacak olan Usta, gelinen noktayı değerlendirecek. Takımın içindi bulunduğu durum kulübün tüm alınana etki ederken, personelin daha verimli çalışması adına bir dizi uygulamaları da hayata geçirmeyi planlıyor. Kulüpte personellerin daha verimli katkı sağlaması adına görüşmeler yapılırken, personeldeki moral bozukluğunun ve belirsiz havanın da yürütmeyi zorladığı değerlendiriliyor.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Trabzonspor’un 24 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı maçın bilet satışı başladı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle:
"Kale Arkaları: 10 TL, Maraton: 20 TL, Kapalı Kenar (A,D,E,H BLOK): 30 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G BLOK): 40 TL, VIP: 100 TL, VIP ÖZEL: 750 TL"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.