Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor’da Ersun Yanal fırtınası

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir başlangıcın temellerini atan Trabzonspor, yeni sezona yoğun tempoda hazırlanıyor.Trabzonspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor. Yeni...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir başlangıcın temellerini atan Trabzonspor, yeni sezona yoğun tempoda hazırlanıyor.
Trabzonspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Trabzon’da tamamlayan ardından da 3 Temmuz’da Slovakya’nın Samorin kasabasına giden bordo-mavililer, yarın son çalışmasını yaparak Türkiye’ye dönecek. Kampta işi sıkı tutan ve oyuncularına göz açtırmayan deneyimli teknik adam 3 günlük iznin ardından takımı yeniden Trabzon’da toplayacak. 24 Temmuz’a kadar hazırlıklarını Trabzon’da sürdürecek olan Karadeniz ekibi 4. etap için Macaristan’a gidecek. 13 Ağustos’a kadar burada çalışmalarını sürdürecek olan Trabzonspor, oynayacağı özel maçlarla da yeni sezona hazırlanacak.
Yoğun hazırlık dönemi
Futbolcularına adeta göz açtırmayan deneyimli teknik adam çalışma temposunda ise taviz vermiyor. Sabah, öğle ve akşam antrenmanlarıyla sıkı bir hazırlık dönemine imza atan deneyimli teknik adam, fizik olarak takımı hazır hale getirmeye hedeflerken, gelecek sezon yaşanması muhtemel sakatlıklarla ilgili olarak da uyguladığı bilimsel çalışma metotlarıyla futbolcuların kas yapısındaki problemleri gidermeye hedefliyor. Yanal, yönetimindeki bordo-mavililer, hiç olmadığı kadar yoğun bir hazırlık dönemine imza atacak.
Tek sorun yeni transferlerin ne zaman takıma katılacağı
Yurt dışında iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve futbolcularla iyi bir çalışma ortamı yakalayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kafasındaki tek sorun ise yeni transferlerin takıma ne zaman katılacakları. Eksik olan bölgelere 4 ile 6 arasında transfer yapmayı planlayan Karadeniz ekibinde yeni transfer Ramil Sheidaev kamp kadrosuna dahil oldu. İdman temposunu üst seviyede tutan bordo-mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, yeni katılacak olan isimlere özel çalışma programı uygulayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.