Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Yönetimi Yıldız Peşinde

Trabzonspor Yönetimi, UEFA Finansal Fair Play (FFP) kuralları gereği bütçe disipliniyle hareket ederek transfer politikasını yönlendirse de, camiayı heyecanlandıracak bir yıldız oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.Trabzonspor Yönetimi...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Yönetimi, UEFA Finansal Fair Play (FFP) kuralları gereği bütçe disipliniyle hareket ederek transfer politikasını yönlendirse de, camiayı heyecanlandıracak bir yıldız oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.
Trabzonspor Yönetimi bir yönden mali ve idari yapının düzelmesi için yoğun bir çaba harcarken bir taraftan da sportif başarıların yakalanması adına geleceğini kadrosunu kurmak için yoğun bir mesai içinde çalışmalarını yürütüyor. Bordo-mavililerin transferde önceliği bütçe disiplini olurken, UEFA’nın belirlemiş olduğu tablonun dışına çıkmamaya özen gösteriyor. Belirlediği transfer politikası kapsamında ilerleyen Karadeniz ekibi, her ne kadar bütçe disiplininden taviz vermeden camiayı heyecanlandıracak bir yıldız oyuncu transfer etmenin planlarını yapıyor. Gelecek sezon Akyazı Spor ve Kültür Kopmleksi’nde maçlarını oynamanın planlarını yapan bordo-mavili yönetim, taraftarları yeni stadyumda heyecanlandıracak bir yıldız isim üzerinde duruyor.
TAKIMI TOPARLAYIP AĞABEYLİK YAPACAK
Trabzonspor Yönetimi, kafasında transfer etmek istediği yıldız oyuncu profilini belirlemiş durumda. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporları doğrultusunda gerçekleştirilen transferler kapsamında bordo-mavili yönetim takıma ağabeylik yapabilecek, tecrübesiyle takımı toparlayabilecek kariyerli bir ismi transfer etmek için büyük oranda fikir birliğine varmış durumda. Bordo-mavililer son 3 sezondur takıma öncülük yaparak derleyip toparlayacak oyuncu konusunda sıkıntı yaşamıştı. Başkan Muharrem Usta sponsor desteği ile yıldız oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlarken, Usta’nın kurduğu scout ekibi ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu konuda yaptığı çalışmaları son aşamaya getirdiği öğrenildi.
GÖNDERİLMEK İSTENENLER ZORLUYOR
Ersun Yanal’ın gelecek yılki kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmayı hedefleyen Karadeniz ekibi bu konuda sıkıntılı bir sürece girdi. Sözleşmeleri devam eden oyuncuların, bordo-mavili kulüple yaptıkları sözleşmenin karşılığını diğer kulüplerde bulamamasından dolayı Trabzonspor yönetimi bu konuda büyük bir sıkıntı yaşıyor. Yüksek alacaklarından dolayı takımda kalmaktan yana tavır gösteren bu futbolcular yönetimi geleceğe yönelik hamle yapmakta zorluyor. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yöneticiler ve Teknik Direktör Ersun Yanal, bu konuda futbolcularla görüşmeler yaparak, durumu olumlu hale getirmek için çaba harcıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.