Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor yönetimi, 7. maddeyle ilgili geri atım attı

Trabzonspor yönetimi, yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi büyük tartışmalara neden olan gündemin 7. maddesinin gündemden çıkarılması için önerge vereceğini bildirdi. Yönetim, ‘Derneğe taşınır, taşınmaz ve/veya gayrimenkul...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor yönetimi, yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi büyük tartışmalara neden olan gündemin 7. maddesinin gündemden çıkarılması için önerge vereceğini bildirdi. Yönetim, ‘Derneğe taşınır, taşınmaz ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesine’ maddesiyle satın alma yetkisi istediğini açıklamıştı. Maddeye tepki gösteren muhalifler ise maddenin kabulü halinde sadece satın alma değil satma yetkisinin de verileceğini iddia ediyordu.

    Söz konusu maddenin gündemden çıkarılmasıyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Yarın (20.12.2014) yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuzun gündeminin 7. maddesiyle “Derneğe taşınır, taşınmaz ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,” şeklinde yetki talebiyle bu hususun görüşülmesi istenmiştir. Ancak bazı art niyetli çevrelerce Trabzonspor Kulübü Derneği Kongre üyelerine gerek basın yoluyla, gerekse de telefonlarına mesaj atmak suretiyle bu satın almaya ve satın alınacak mülkün kullanımına esas olarak istenilen yetki, kulübün malları satılıyormuş gibi bir algı yaratılmak istenildiğinden, maddenin gündemden çıkarılması için Yönetim Kurulumuzca önerge verilmesine karar verilmiştir.” denildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.