Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Saral’dan İlginç İddia

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Fenerbahçe otobüsüne geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşünde Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde kurşun sıktıran el ile dün akşam oynanan maçta hakemi 17 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Fenerbahçe otobüsüne geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşünde Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde kurşun sıktıran el ile dün akşam oynanan maçta hakemi 17 yaşındaki bir çocuğa dövdüren kafanın aynı merkezden yönetildiğini iddia etti.
Saral, kendisine ait sosyal medya hesabından dün çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakasında yaşananlarla ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Gökhan Saral’ın 10 madde halinde yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
"1- Fenerbahçe otobüsüne kurşun sıktıran el ile sahada hakem dövdüren kafanın aynı merkezden yönetildiği çok yüksek ihtimaldir. 2- Otobüs saldırısını aydınlatamayan, soyunma odasında mahsur kalan hakemleri kurtarmada acizlik yaşayan bir emniyet teşkilatımız var. 3- Dün gece de tribünden, ’geliyorum’ diye bağıran olaylara polisin nasıl seyirci kaldığını tüm kamuoyu gibi bizler de şaşkınlıkla izledik. 4- Görünen o ki, bu şehrin Valisi ve Emniyet Müdürü’nün konu Fenerbahçe olunca basiretleri bağlanıyor. 5- Yetkililerin sorumsuzluğu bir yana, bir de taraftar görünümlü Trabzon düşmanları var. Şehrimize ve kulübümüze çok ağır bedel ödetiyorlar. 6- Bunun adına hiç kimse ne şike mücadelesi ne de Trabzonspor sevgisi ya da taraftarlık diyemez. Bunun adı olsa olsa ’ihanettir’. 7- Bu ihanet Trabzonsporumuz’un geçmişini ve geleceğini hançerlemektir. Taraftarlık bu değildir. Bunları taraftar kabul etmiyoruz. 8- Keşke bugün yönetim olarak kötü futbol nedeniyle eleştiriliyor olsaydık da Trabzonsporumuz futbol dışı olaylarla anılmasaydı. Çok üzgünüm. 9- Trabzonsporumuz’u hak ettiği yere taşıma mücadelemiz Sayın Başkanımızın çizdiği vizyon doğrultusunda azim ve kararlılıkla devam edecektir. 10- Trabzon’a ve Trabzonspor’a yapılan ihanetler bu şehre yapılan zulümlerin ve haksızlıkların üstünü örtemez" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.