Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Yeni Sezon Hazırlıkları Sürdürüyor

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, yardımcı antrenör Volkan Kazak...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Yeni Sezon Hazırlıkları Sürdürüyor
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, yardımcı antrenör Volkan Kazak yönetiminde çalışan Trabzonspor, tesislerin arka bahçesini de çalışma alanı olarak kullandı. Isınmanın ardından salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması gerçekleştiren bordo-mavili takım, ilk kez tesislerin ön bahçesini çalışma alanı olarak kullandı. Aşırı sıcaklardan dolayı ağaçların gölgesinde çalışmayı tercih eden bordo-mavili futbolcuların sıcaklardan dolayı zorlandıkları gözlendi.
ESTEBAN TRABZON’DA
Trabzonspor’un Kosta Rikalı kalecisi Esteban’da Trabzon’a gelerek takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ligin bitimine son iki hafta kala Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında yediği 10 golle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan oyuncu bir ara bordo-mavili takımdan ayrılmayı kafasına koysa da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesiyle birlikte Trabzon’a gelerek takımla birlikte antrenmanlara başladı.
YANAL TAKIMIN BAŞINA GEÇİYOR
Fransa’da Euro 2016 maçlarını yorumlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yarın Trabzon’a gelerek takımın başına geçecek. Yeni sezon öncesi bordo-mavili takımda tam anlamıyla göreve soyunacak olan Yanal’ın 3 Temmuz’da Slovakya’da başlayacak ilk etap kampına kadar tempoyu biraz daha artıracağı belirtildi.
GÜRAY: "TRABZON’DAN AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"
Trabzonspor’un devre arasında transfer ettiği Güray Vural, eski takımı Akhisar Belediyespor’a döneceği şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Oyuncu kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadı şu ifadeleri kullandı:
"2-3 gündür hakkımda çıkan transfer haberleri asılsızdır. Hiç bir zaman Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.