Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Ve Fenerbahçe Avni Aker’de

Trabzonspor ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynayacakları karşılaşma için Hüseyin Avi Aker Stadyumu’na geldiler.Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na ilk olarak konuk ekip Fenerbahçe geldi. Sarı-lacivertli takım konakladığı...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynayacakları karşılaşma için Hüseyin Avi Aker Stadyumu’na geldiler.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na ilk olarak konuk ekip Fenerbahçe geldi. Sarı-lacivertli takım konakladığı otelden saat 18.20 sıralarından çıkarken Avni Aker’e gelişi sırasında bordo-mavili taraftarların sözlü saldırısıyla karşılaştı. Fenerbahçe’yi taşıyan otobüse pet şişe ve çakmak atan bordo-mavili taraftarlar, rakiplerinin aleyhinde de sloganlar attı. Fenerbahçeli bazı futbolcular ise taraftarların sözlü saldırılarını bulundukları otobüsten izledi. Sarı-lacivertli takımın Avni Aker’e girişinin ardından Trabzonspor takım otobüsü de stada giriş yaptı. İki takımın girişi sırasında emniyet güçlerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.