Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor üçte üç yapmak istiyor

Süper Lig'de sezona Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak üçte üç yapmak istiyor. İlk 2 maçta alınan galibiyet nedeniyle moralli olan bordo mavililer,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig'de sezona Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak üçte üç yapmak istiyor. İlk 2 maçta alınan galibiyet nedeniyle moralli olan bordo mavililer, ligin dişli ekiplerinden Akhisarspor karşısında alacağı 3 puanla zirve yarışındaki iddiasını gösterme peşinde.

UEFA Avrupa Ligi’deki Differdange maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle Süper Lig’in ilk 2 haftasında forma giyemeyen Mehmet Ekici’nin de iyileştiği Trabzonspor’da, eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Shota Arveladze’nin, hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayan başarılı futbolcuyu Akhisarspor maçında riske etmesi beklenmiyor. 18 kişilik kadroda olması beklenen Ekici’nin, yedek soyunma ihtimali yüksek görünüyor. Gürcü teknik adamın bu hafta kadroya katılan Marko Marin’e de ilk 11’de forma vermeyeceği belirtiliyor. Teknik patron Shota’nın, Beşiktaş maçındaki 11’i ise bozması beklenmiyor. Oscar Cardozo’yu yine yedek oturtması beklenen Sohata’nın, ileride gol umudu olarak N’Doye’ye forma vermesi bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Adil Sinem ve Mehmet Cem Hanoğlu'nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Bülent Gökçü olacak. Deniz Ateş Bitnel ve Özgür Sepin de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut, Constant, Okay, M’bia, Yusuf, Özer, Erkan ve N’Doye



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.