Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Teknik Direktörü Akçay'dan kaleci Onur'a övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım halinde iyi mücadele ettiklerini ve bunun sonucunu aldıklarını söyledi.Akçay, 1-0 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, müsabakanın ilk yarısı ve...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım halinde iyi mücadele ettiklerini ve bunun sonucunu aldıklarını söyledi.

Akçay, 1-0 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, müsabakanın ilk yarısı ve ikinci yarısında farklı bir görüntü çizdiklerini belirterek, “Stratejik açısından önemli bir müsabakaydı. Rakibimiz üstümüzdeydi. Evimizde üst üste 3 maç oynayacağız, bunların ilkiydi. Üzerimize çok kalabalık gelen ve risk alan bir ekiple oynayacaktık. İlk yarı çok fazla çok top kaybettiğimiz için rakibimiz daha üstün göründü. İkinci yarı bunu biraz engelleyip yardımlaşmayı da ekleyince maçı dengeledik ve golü bulduk.” dedi.

Takım halinde iyi mücadele ettiklerini anlatan Akçay, “Bütün oyuncularımız kazanmada etkin rol oynadılar ama kalecimiz Onur’un hakkını da vermek gerekiyor. O ayrı bir mücadele verdi.” ifadelerini kullandı.

Futbolcular Kadir Keleş ve Zeki Yavru, takım halinde iyi mücadele ettiklerini ve bunun da karşılığını aldıkları için sevinçli olduklarını dile getirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.